Erika Gerdemark Photography - bröllopsfotograf Stockholm, wedding photographer Sweden

Wedding photographer Sweden, bröllopsfotograf Stockholm, Wedding photographer France, Italy, Bali, Scandinavia.

Kontorsplatser Södermalm


Jag har nyligen fått nycklarna till det nya kontoret Vid Hornstull! Här finns för närvarande 2 kontorsplatser att hyra för dig som är frilansare eller för er med ett mindre företag som vill ha ett representativt kontor och som tillsammans med mig vill skapa världens bästa kontor!

 

 
 
kontor_03.jpgLokalen är inredd av en designer med smarta och praktiska lösningar och består av tre olika rum. Förutom kontorsrummet och köket/mötesrummet så finns det ett arbetsrum (alt. ett framtida mysrum beroende på vilka som kommer att flytta in) där man praktisk kan arbeta med händerna, bygga mindre modeller, ha förvaring etc. Toppen om du t.ex är arkitekt, designer eller har något annat kreativt yrke. Köksdelen och badrummet är även det i toppskick.

Kontoret är beläget på en lugn gata nära vattnet vid Hornstull, men bara ett stenkast till all service man behöver vid tunnelbanan. Bonus: Mycket bra AW område med Debaser, Rio Bio och Judit och Bertil runt knuten.

Tillträde från 1 september eller enligt överenskommelse.
Hyra: 3500:- + moms / månad per plats

I hyran ingår skrivare, kaffe, internet, blommor, städning och ja allt det där omsorgsfulla som man önskar ha på ett kontor.

Kom förbi på en visning!

Hör av dig på:
erika (at) gerdemark.com
0739-474326


Erika

 

 


© Erika Gerdemark Photography. Please do not use photos without the permission of the photographer. Thanks.